Termeni de livrare

Termen de livrare

Livrarea se face in termen de 1-4 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.

 

OBS: COMANDA MINIMA PENTRU LIVRARE ESTE DE 50 LEI IN SISTEM RAMBURS.

Alternativ:

a) plata in avans in cont bancar in baza unei proforme si expediere in sistem standard

b) adaugare produs nou in comanda pana la valoare minima de expediere in sistem ramburs

c) ridicare personala de la Sediu din Bucuresti: Sos Virtutii nr 7, Sector 6 ( cu telefon in prealabil - pentru a pregati comanda)

 

Cat costa livrarea?

Pentru orice comanda mai mare de 400 lei livrarea este gratuita prin curier rapid FanCourier/Sameday, in orice localitate din tara (care se afla in aria de acoperire Cargus/FanCourier/Sameday)

Costul livrarii depinde de greutatea produselor, de destinatie si de modalitatea de plata (OP sau ramburs). Costul livrarii afisat in ultimul pas al livrarii este final si va aparea pe factura. Nici un alt comision nu iti va fi solicitat la momentul livrarii de catre curier. 

LumeaColectionarului.ro propune ca modalitate de livrare pentru clientii sai doua modalitati:


 

 

 CURIER RAPID (Sameday) - Plata OP (ING  - se specifica de client in rubrica comentarii)

  • taxa de expediere este de 19.90 lei pentru colet(ramburs), 16.90(plata in avans in baza unei facturi proforme). Expedierea se face doar in aria de acoperire a curierului! ( nu insistati pentru alte zone, km exteriori)
  • coletele ajung a doua zi de la livrare
  • destinatarul primeste coletele la adresa indicata in comanda (daca se doreste la o alta adresa se specifica acest lucru)

Pentru clientii din Romania, livrarea coletelor se face cu  POSTA ROMANA  DOAR in regim de abonament sau expeditii externe.

 - cu POSTA ROMANA 

  • taxele postale sunt de aprox  pentru colet
  • coletele ajung in 3-4 zile de la  livrare
  • destinatarul ridica coletul personal de la oficiul postal de care apartine 

         


 

      In toate cazurile este foarte important sa verificati casuta de e-mail(inclusiv spam).

    Dupa expediere veti primi mesaj informativ referitor la livrare.


 In cazul clientilor de la care am avut retur de colet, livrarea se face doar  dupa achitarea in cont in totalitate a valorii coletului ( precum si a taxelor tur/retur de la coletele precedente).

 

Va Multumim pentru intelegere !!!